EEN
GEDREVEN TEAM

Korte lijnen en snel schakelen

We zijn een platte organisatie met een ondernemend karakter. Jouw ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Initiatief nemen, nieuwe ideeën opperen: neem het heft in eigen handen. Zo haal je telkens het beste uit jezelf. Ook aan het teamgevoel hechten wij veel waarde. Iedereen heeft eigen verantwoordelijkheden, maar er staat altijd een team achter je. Een team waarbij je lekker jezelf kunt zijn.

Op dit moment hebben we 2 actuele vacatures.
Ben jij één van die nieuwe collega's die wij zoeken?


Werkvoorbereider / Uitvoerder (Projectcoördinator)

Regio Rotterdam / Den Haag

Jij bent een belangrijke schakel binnen de GWW-projecten van onze opdrachtgevers: aannemers, loonbedrijven en agrariërs. Vanuit Grondbalans coördineer jij de grondstromen binnen het project, zowel in de voorbereidingsfase als de uitvoeringsfase. Dus eigenlijk ben jij de werkvoorbereider én de uitvoerder tegelijk. Jouw dagelijkse uitdaging? Grond en baggerspecie aan- en afvoeren, van de juiste kwaliteit, op het juiste moment, voor de juiste prijs!

Vacature Werkvoorbereider / Uitvoerder

Werkvoorbereider / Calculator Landelijke projecten

Binnen deze afwisselende functie ben je niet alleen Werkvoorbereider / Calculator, je bent ook coördinator van tenders. Jouw belangrijkste taken? Maken van nauwkeurige calculaties en schrijven van overtuigende projectplannen. Hiermee ben jij essentieel in het binnenhalen van omvangrijke overeenkomsten en projecten met grootschalige grondstromen. Aan jou de verantwoordelijkheid om wensen van aannemers en potentiële opdrachtgevers in beeld te krijgen en de best passende aanbiedingen te schrijven.

Grondbalans vacature werkvoorbereider calculator landellijke projecten