Werken in een gedreven team

Doen, leren & groeien!

Werken bij Grondbalans is iedere dag weer anders. Initiatief nemen, nieuwe ideeën opperen: neem het heft in eigen handen! Zo haal je telkens het beste uit jezelf. Dat past bij ons als platte organisatie met een ondernemend karakter. Jouw ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Ook aan het teamgevoel hechten wij veel waarde. Grondbalans bestaat uit een team met 25 enthousiaste mensen, uit alle hoeken van het land. Iedereen heeft eigen verantwoordelijkheden, maar kan altijd terugvallen op het team. Een team waarbij je lekker jezelf kunt zijn.

BEN JIJ TOE AAN EEN VOLGENDE STAP?

Wil jij meegroeien met ons? Denk jij dat je bij ons past en dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze organisatie en dienstverlening? Is de GWW-branche helemaal jouw wereldje en word je blij van ambitieuze collega's en tevreden opdrachtgevers? Check dan onze vacatures!

Staat jouw ideale functie er niet tussen, stuur ons dan een open sollicitatie. Wij vinden het altijd interessant om te horen wat jouw ambities zijn.

Neem direct contact op

Meer weten over werken bij Grondbalans of interesse in een vacature? Wil je een open sollicitatie sturen?
Neem contact op met Wendy Stolwijk via vacature@grondbalans.nl of bel 06 45222774.

Werkvoorbereider / Uitvoerder (Projectcoördinator)

Regio Rotterdam / Den Haag

Jij bent een belangrijke schakel binnen de GWW-projecten van onze opdrachtgevers: aannemers, loonbedrijven en agrariërs. Vanuit Grondbalans coördineer jij de grondstromen binnen het project, zowel in de voorbereidingsfase als de uitvoeringsfase. Dus eigenlijk ben jij de werkvoorbereider én de uitvoerder tegelijk. Jouw dagelijkse uitdaging? Grond en baggerspecie aan- en afvoeren, van de juiste kwaliteit, op het juiste moment, voor de juiste prijs!

PFAS Tijdelijk handelingskader

Werkvoorbereider / Calculator Landelijke projecten

Binnen deze afwisselende functie ben je niet alleen Werkvoorbereider / Calculator, je bent ook coördinator van tenders. Jouw belangrijkste taken? Maken van nauwkeurige calculaties en schrijven van overtuigende projectplannen. Hiermee ben jij essentieel in het binnenhalen van omvangrijke overeenkomsten en projecten met grootschalige grondstromen. Aan jou de verantwoordelijkheid om wensen van aannemers en potentiële opdrachtgevers in beeld te krijgen en de best passende aanbiedingen te schrijven.

Grondbalans vacature projectcoordinator grondstromen