SECUNDAIRE GRONDSTROMEN

BODEM VOOR TOEKOMSTIGE GENERATIES

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z bij vraag en aanbod van grond en grondstroomprojecten. Of je nu grond nodig hebt of ervan af wilt, wij regelen het allemaal! Van advies en projectrealisatie tot administratie, wij bieden een totaaloplossing. Onze actuele kennis van de lokale markt, de wet- en regelgeving én onze groene missie, garandeert deskundige en betrouwbare bodemtoepassingen. Voor nu en voor de toekomst.

DUURZAAM HERGEBRUIK

Direct van project naar project

Vrijgekomen partijen grond direct een nieuwe bestemming geven is één, een zinvolle herbestemming is twee. Wij zijn van mening dat de grond die vrijkomt ook echt van toegevoegde waarde moet zijn. Dit kan alleen als de juiste grondsoort, met de juiste kwaliteit zo hoogwaardig mogelijk wordt hergebruikt. Doordat we goed zicht hebben op vraag en aanbod in alle regio’s, zorgen we voor de beste lokale match. Met onze aanpak sparen we kostbare primaire grondstoffen uit en reduceren we de CO2-uitstoot.

Meer over duurzaam hergebruik

PROJECTREALISATIE

Wij maken het verschil

Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z. Van onderzoek en advies naar voorbereiding en uitvoering: wij regelen het. We coördineren het transport met onze logistieke partners en verzorgen alle nodige documenten, registraties en rapportages. Je hebt dus één aanspreekpunt en bespaart zowel tijd als geld. Hoe eerder we betrokken worden, hoe meer we het verschil kunnen maken.

Naar onze projecten

Referentieproject

Delft; 3.000 M3 hergebruik BINNEN 500 METER

Lokaal hergebruik van grond is waar Grondbalans iedere dag naar streeft. Een mooi voorbeeld is een hergebruiksproject binnen de Gemeente Delft. Circa 11.000 m3 vrijgekomen schone grond krijgt lokaal een nuttige herbestemming, waarvan circa 3.000 m3 binnen een straal van 500 meter.

Maatwerk advies

Jouw project 'van de grond'

Elke grondstroomproject is uniek. Ons deskundige team bied advies en een grondstromenplan dat rekening houdt met factoren als projectgegevens, budget en duurzaamheidsdoelen. Met onze actuele kennis van lokale en nationale regelgeving, waaronder de Omgevingswet, zorgen wij ervoor dat jouw project voldoet aan de (vergunnings)vereisten en daadwerkelijk ‘van de grond komt’.

Naar projectontwikkeling

Vraag en aanbod

Sinds onze oprichting in 1997 bemiddelen wij tussen vraag en aanbod van grond en baggerspecie. Onze kennisintensieve netwerkorganisatie met vele partners maakt ons uniek. Hierdoor komen we met slimme oplossingen en kunnen we grond tegen een gunstig tarief leveren en afvoeren. Altijd op het gewenste moment en volgens afspraak. Heb je vraag of aanbod? Wij regelen het!

Contact

Heb je vraag of aanbod van grond? Of heb je advies nodig? Raadpleeg dan direct één van onze collega’s, actief in jouw eigen regio. Natuurlijk kun je ons ook bereiken via ons centrale telefoonnummer; 030 237 23 00. Dan verbinden wij jou direct door naar de juiste collega.

Regiomanager

Regiomanager
Regiomanager
Regiomanager
Regiomanager

Regiomanager

Regiomanager
Regiomanager
Regiomanager

Regiomanager

Regiomanager

Regiomanager

Regiomanager