BAGGERSTROMEN

Altijd een oplossing voor vrijgekomen baggerspecie

In de GWW-sector komen vele kuubs grond en bagger vrij. Vrijgekomen baggerspecie een nuttige herbestemming geven vraagt om specialistische kennis en een eigen aanpak. Ons specialistisch team ‘Baggerbalans’ heeft alle expertise in huis als het gaat om beheer, opslag, toepassen en bewerken van baggerspecie.
Een greep uit onze expertises en baggerprojecten:

BEMIDDELING

Altijd een oplossing

 • Baggerspecie
 • Vraag & Aanbod
 • Lokaal toepassen

Team Baggerbalans beschikt over verregaande lokale marktkennis. Hierdoor kunnen wij altijd voorzien in een juiste oplossing voor vrijgekomen baggerspecie. Wij bemiddelen, beheren, coördineren en certificeren.

Informatie aanvragen
Project afbeelding

BAGGERBANK

Opslag voor baggerspecie

 • Baggerdepot
 • Tijdelijke opslag
 • Gunstige tariefstelling

Team Baggerbalans beheert een toereikend baggerdepot: Baggerbank Dordrecht. Samen met onze grond- en baggerbankpartner Van Vliet Sliedrecht B.V. zorgen wij voor inname en opslag van baggerspecie. En dit tegen een zeer gunstig tarief. Ook op locatie beheren wij baggerdepots.

Informatie aanvragen
Project afbeelding

LANDVERBETERING

Bodem ophogen met baggerspecie als grondstof

 • Baggerprojecten
 • Projectcoördinatie
 • Landverbetering

Sinds het bestaan van Grondbalans hebben wij al vele landverbeteringsprojecten op onze naam staan, waaronder mooie landverbeteringsprojecten met baggerspecie als grondstof.

Informatie aanvragen
Project afbeelding

Altijd een oplossing

Onze adviseurs hebben verregaande kennis van de (lokale) markt en de wet- en regelgeving. We bemiddelen bij aanbod van partijen baggerspecie, beheren baggerdepots, coördineren baggerstromen en certificeren partijen baggerspecie.

We combineren veilige oplossingen met goede service en een eerlijke prijs. Kortom: ook in baggerstromen is Grondbalans dé specialist.

Foto van Edwin

Mijn uitdaging binnen Grondbalans? Continuïteit van grote projecten met omvangrijke grond- en baggerstromen. Onze kracht? Ons landelijk netwerk, onze verregaande kennis én onze klantgerichtheid. Opdrachtgevers waarderen onze ‘afspraak-is-afspraak’- mentaliteit.

Edwin van Venetien, Manager Landelijke projecten

  Contactformulier

  Hulp of advies nodig? Stel hier jouw vraag!

  * Verplichte velden