Baggerbalans

Altijd een oplossing voor vrijgekomen baggerspecie

Baggeren is een unieke tak van sport en vereist specialistische kennis en een eigen aanpak. Daarom hebben wij alle expertise als het gaat om beheer, opslag, toepassen en bewerken van baggerspecie ondergebracht bij ons bedrijfsonderdeel Baggerbalans.
Een greep uit onze expertises en baggerprojecten:

BEMIDDELING

Altijd een oplossing

 • Baggerspecie
 • Vraag & Aanbod
 • Lokaal toepassen

Baggerbalans beschikt over verregaande lokale marktkennis. Hierdoor kunnen wij altijd voorzien in een juiste oplossing voor vrijgekomen baggerspecie. Wij bemiddelen, beheren, coördineren en certificeren.

Informatie aanvragen
Project afbeelding

BAGGERBANK

Opslag voor baggerspecie

 • Baggerdepot
 • Tijdelijke opslag
 • Gunstige tariefstelling

Baggerbalans beheert een toereikend baggerdepot: Baggerbank Dordrecht. Samen met onze grond- en baggerbankpartner Van Vliet Sliedrecht B.V. zorgen wij voor inname en opslag van baggerspecie. En dit tegen een zeer gunstig tarief. Ook op locatie beheren wij baggerdepots.

Informatie aanvragen
Project afbeelding

LANDVERBETERING

Bodem ophogen met baggerspecie als grondstof

 • Baggerprojecten
 • Projectcoördinatie
 • Landverbetering

Sinds het bestaan van Grondbalans en Baggerbalans hebben wij al vele landverbeteringsprojecten op onze naam staan, waaronder mooie landverbeteringsprojecten met baggerspecie als grondstof.

Informatie aanvragen
Project afbeelding

Altijd een oplossing

Onze adviseurs hebben verregaande kennis van de (lokale) markt en de wet- en regelgeving. We bemiddelen bij aanbod van partijen baggerspecie, beheren baggerdepots, coördineren baggerstromen en certificeren partijen baggerspecie.

We combineren veilige oplossingen met goede service en een eerlijke prijs. Kortom: Baggerbalans is dé specialist in baggerspecie.

Foto van Edwin

Mijn uitdaging binnen Grondbalans? Continuïteit van grote projecten met omvangrijke grondstromen. Onze kracht? Ons landelijk netwerk, onze verregaande kennis én onze klantgerichtheid. Opdrachtgevers waarderen onze ‘afspraak-is-afspraak’- mentaliteit.

Edwin van Venetien, Manager Landelijke projecten

  Contactformulier

  Hulp of advies nodig? Stel hier jouw vraag!

  * Verplichte velden