Geluidswallen projecten

Het realiseren van een geluidswal, zichtwal of - meer generiek - een grondwal kan een complex proces zijn. Naast het aanleveren van de benodigde kuubs grond, voorziet Grondbalans in deskundig advies en begeleiding bij de aanleg. Nieuwsgierig naar de haalbaarheid van een nieuw te realiseren geluidswal? Raadpleeg Grondbalans! Van ideevorming tot en met vergunningen en realisatie: Grondbalans denkt mee en regelt het.

Filteren op categorie

Slide voor meer categorieën

Filter: Geluidswallen

AANVOER CA. 250.000 M3 GROND; GELUIDSWAL A12

De Meern, Utrecht

Voor de verlenging van de bestaande geluidswal langs de A12 was circa 250.000 m3 grond nodig. De aangevoerde grond is vrijgekomen in de regio Utrecht en heeft dus dichtbij een nuttige herbestemming gekregen. Het project startte in 2019 en is afgerond in 2022. Het gehele project is volgens planning verlopen. De bewoners van De Meern/Veldhuizen beleven meer woongenot met de realisatie van deze wal.

AANVOER 75.000 M3 GROND ZICHTWAL A27

Eemnes

Om het zicht op de A27 voor de golfers van de Goyer Golf & Country Club weg te nemen, is ‘Grondwal Eemnes’ aangelegd. De grondwal heeft een lengte van één kilometer, waarvoor 75.000 m3 vrijgekomen grond is toegepast. De binnenzijde van de grondwal is volledig geïntegreerd in het ontwerp, voor het mooiste effect. Leuk feitje: de Goyer Golf & Country Club behoort inmiddels tot de top 25 Beste Golfbanen van Nederland.