Terreininrichting projecten

Filteren op categorie

Slide voor meer categorieën

Filter: Terreininrichting

TOEPASSEN 100.000 M3 SECUNDAIRE GROND

ActionPlanet, Spaarnwoude

Voor de herinrichting en uitbreiding van het uitdagende offroad terrein ActionPlanet in recreatiegebeid Spaarnwoude, is 100.000 M3 secundaire grond toegepast. Met de aangeleverde grond is onderhoud gepleegd aan bestaande offroadbanen en er zijn nieuwe tracks en paden aangelegd. De toegepaste grond is afkomstig uit projecten in de regio Noord-Holland. Bij ActionPlanet kan men terecht voor meer dan 100 verschillende outdoor activiteiten!  

AANVOER 75.000 M3 GROND ZICHTWAL A27

Eemnes

Om het zicht op de A27 voor de golfers van de Goyer Golf & Country Club weg te nemen, is ‘Grondwal Eemnes’ aangelegd. De grondwal heeft een lengte van één kilometer, waarvoor 75.000 m3 vrijgekomen grond is toegepast. De binnenzijde van de grondwal is volledig geïntegreerd in het ontwerp, voor het mooiste effect. Leuk feitje: de Goyer Golf & Country Club behoort inmiddels tot de top 25 Beste Golfbanen van Nederland.

HERGEBRUIK 750.000 M3 VOOR REALISATIE ECODUCT

Hilversum

Het grootste ecoduct van Europa ‘Natuurbrug zanderij Crailoo’, is aangelegd om de natuurgebieden Spanderswoud en Bussumerheide met elkaar te verbinden. Voor de realisatie is 750.000 m3 grond hergebruikt, vrijgekomen uit projecten in de regio. Met een lengte van 800 meter en een gemiddelde kruinbreedte van 50 meter (bij de teen zelfs 110 meter), is voor de fauna de ideale situatie gecreëerd om in een beschermde omgeving van de natuurbrug gebruik te maken. In 4 jaar tijd realiseerde Grondbalans de grondtoevoer (secundaire grond) voor dit immense project.