Home » Nieuws » Grondbalans viert 3 jubilarissen

Nieuws afbeelding

Grondbalans viert 3 jubilarissen

De toewijding van het Grondbalans-team wordt dit voorjaar opnieuw duidelijk met de viering van maar liefst drie toch wel opmerkelijke jubilarissen!

Edwin van Venetiën: Op 25 mei jl. maar liefst 25 jaar bij de club! Als Manager Landelijke Projecten heeft hij Grondbalans mede opgebouwd. Edwin staat bekend om zijn kritische blik en wordt geroemd om zijn encyclopedische kennis van grond- & baggerstromen.

Dirkjan Reijersen van Buuren: Vierde 1 juni jl. zijn 20-jarig jubileum. Gestart als Projectbegeleider en alweer bijna 5 jaar lang onze Directeur! Hoe we Dirkjan kunnen omschrijven? Een tikkie eigenwijs en vooral doortastend, analytisch en integer.

Bob Schotten: Volgende week 10 jaar in dienst. Gegroeid van Projectcoördinator naar Regiomanager. Een bevlogen collega, een aanpakker en doelgericht. Ook bij Bob geldt altijd: afspraak = afspraak!

Grondbalans feliciteert deze 3 loyale collega’s van harte en natuurlijk zijn deze mannen allemaal in het zonnetje gezet door het hele team. Op naar nog vele jaren ‘Samen mooie projecten maken!’

Neem contact met ons op

Samen mooie projecten maken!