Home » Nieuws » Grondbalans is vriend van het Prinses Máxima Centrum

Nieuws afbeelding

Grondbalans is vriend van het Prinses Máxima Centrum

Grondbalans heeft zich verbonden aan het Prinses Máxima Centrum, waar alle hoog-complexe zorg en onderzoek op het gebied van kinderoncologie plaatsvindt. Het centrum heeft als missie om ieder kind met kanker te genezen en een optimale kwaliteit van leven te bieden. Jaarlijks worden ongeveer 600 kinderen in Nederland getroffen door kanker, waarbij nog steeds één op de vier kinderen aan deze ziekte overlijdt.

In het Prinses Máxima Centrum ontvangen alle kinderen met kanker zorg. De focus ligt niet alleen op onderzoek en behandeling, maar ook op het behoud van normale ontwikkeling voor het kind en het gezin. Daarom zijn alle kamers voorzien van accommodaties voor ouders, zodat zij altijd dicht bij hun kind kunnen zijn. Bovendien zijn er diverse faciliteiten zoals een gamingruimte, een science & discovery center, een sportruimte, verschillende tuinen en educatieve voorzieningen om ervoor te zorgen dat de kinderen niet achterlopen met hun schoolwerk.

Door ons als vriend aan te sluiten bij het Prinses Máxima Centrum dragen wij op continue basis ons steentje bij aan de initiatieven en willen we het leven van deze kinderen en hun gezinnen iets beter maken!

Ook vriend worden van het Maxima of een eenmalige bijdrage doen? Klik dan hier.

 

Neem contact met ons op

Samen mooie projecten maken!