Home » Nieuws » BAM Infra & Grondbalans steunen Oekraïense vluchtelingen

Nieuws afbeelding

BAM Infra & Grondbalans steunen Oekraïense vluchtelingen

Hotspot Hutspot zet zich met hart en ziel in om mensen in de regio Rotterdam te voorzien van een warme maaltijd en sociaal contact: ook voor vluchtelingen. Op het Rivium, net buiten Rotterdam, is een oud kantoorpand omgetoverd tot woonlocatie. Inmiddels wonen hier al 75 vluchtelingen, vooral vrouwen en kinderen uit Oekraïne. Zij kunnen hier onder andere zelfstandig koken met gezonde ingrediënten uit reststromen.

Op het buitenterrein ontbrak nog een relaxplek, met gras en eetbaar groen. Hotspot Hutspot zocht daarom naar een partij die de bestaande vijver kon dempen, om van deze plek een groene, groente-, fruit-, en kruidentuin te maken. Via Stichting Rotterdamse Uitdaging kwam de hulpvraag bij BAM Infra Regionaal terecht en in samenwerking met Grondbalans (Regio Zuidwest-Nederland) is ondertussen de vijver gedempt met vruchtbare grond. Het begin is gemaakt!

Ook een bijdrage leveren aan goede doelen projecten in Rotterdam en omstreken? Check de markplaats matchingtool voor vraag en aanbod van Stichting Rotterdamse Uitdaging: https://rotterdamseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod.

 

Neem contact met ons op

Samen mooie projecten maken!