Home » Nieuws » Grondbalans viert 25-jarig jubileum

Nieuws afbeelding

Grondbalans viert 25-jarig jubileum

 

“Als je grond nodig hebt, dan kun je het niet krijgen en als je het over hebt, dan kun je het niet kwijt.”
– Ron Peerdeman

Oprichter van Grondbalans Ron Peerdeman hoorde deze uitspraak als kleine jongen toen hij meeging naar het werk van zijn vader. Bij zijn eerste werkgever wilde Ron graag ‘een Grondbalans’ opzetten. Dit idee werd met weinig enthousiasme ontvangen, waardoor hij besloot voor zichzelf te beginnen. En zo werd op 3 maart 1997 Grondbalans B.V. opgericht.

Introductie nieuw Grondbalans logo

Exact 25 jaar later, op 3 maart 2022, vierde de 30 medewerkers van Grondbalans B.V. het 25-jarig jubileum met een feestelijke bijeenkomst op kantoor Heerhugowaard. Op de jubileumdag is ook het gloednieuwe logo van Grondbalans geïntroduceerd: fris én herkenbaar Grondbalans. Het jubileum en de logo-switch zijn bezegeld met de presentatie van 2 ‘Grondbalans vrachtwagens’.

Samen mooie projecten maken!

Trouwe samenwerkingspartners Vlaar Groep B.V. (Benningbroek) en Van Vliet Sliedrecht B.V. hebben beiden één van hun wagens binnen het wagenpark omgeturnd tot een Grondbalans vrachtwagen, compleet in de nieuwe huisstijlkleuren en het bedrijfslogo.

Dirkjan Reijersen van Buuren, directeur Grondbalans B.V.: “Dat onze partners bereid zijn om hun wagens in onze kleuren te spuiten zegt veel over onze samenwerking. ‘Samen mooie projecten maken!’ is onze kracht. Met onze loyale samenwerkingspartners en trouwe klanten hebben wij dit jubileum kunnen bereiken. En natuurlijk ook met onze geweldige collega’s, die zich elke dag weer inzetten voor de beste oplossingen voor onze klanten.”

Grondbalans vrachtwagens

Neem contact met ons op

Samen mooie projecten maken!