Home » Nieuws » Grondbalans opent 4e vestiging

Nieuws afbeelding

Grondbalans opent 4e vestiging

Per 9 januari 2023 heeft Grondbalans B.V. er officieel een 4e vestiging bij. De collega’s van Regioteam Zuid waren al een aantal jaren werkzaam op een geïmproviseerde werklocatie op Grondbank Brainport Park in Eindhoven, nu is de overstap gemaakt naar een representatieve kantoorruimte op het Eindhovense Businesspark Flight Forum.

“Ik ben ontzettend trots op deze ontwikkeling”, reageert Projectcoördinator Bram Pijnappels. “Ons team en werkgebied groeit. Het werd hoog tijd voor een groter kantoor waar we onze klanten op een goede manier kunnen ontvangen en prettig met elkaar kunnen samenwerken. Deze locatie voldoet precies aan onze wensen en ligt centraal ten opzichte van onze grondbanken,
samenwerkingspartners en opdrachtgevers.”

Grondbalans Regioteam Zuid richt zich op vraag en aanbod van grond in de regio Brabant en Limburg. In samenwerking met omringende Regioteams, is er voor ieder vraagstuk een oplossing voor vrijgekomen grond. Deze 4e vestiging is aanvullend op de bestaande Grondbalans vestigingen in De Meern/Utrecht (hoofdkantoor), Heerhugowaard en Steenwijk. Voor vraag en aanbod in de regio Brabant en omstreken, neem contact op met Team Zuid:

Grondbalans B.V.
Regio Brabant/Limburg
T.a.v. Bram Pijnappels, Mark van den Tillaar, Bart van Meerendonk
Flight Forum 3523
5657 DW Eindhoven
E. info@grondbalans.nl
T. 06-55 39 55 40

 

Neem contact met ons op

Samen mooie projecten maken!