Home » Nieuws » Vacature: (Junior) Uitvoerder/Projectbegeleider Grondstromen (Heerhugowaard)

Nieuws afbeelding

Vacature: (Junior) Uitvoerder/Projectbegeleider Grondstromen (Heerhugowaard)

Grondbalans groeit! Het Regioteam Noordwest heeft extra handjes nodig. Heb jij interesse in de grond-, weg- en waterbouw? Misschien ben je zelfs al werkzaam in de GWW-branche en toe aan een volgende stap? Dan is dit de vacature voor jou!

Voor overheden, aannemers, loonbedrijven en agrariërs in de regio Noordwest-Nederland ben jij het aanspreekpunt als het gaat om leveren en accepteren van grond en baggerspecie. Van projectplanning tot en met uitvoering: jij begeleidt de grondstroomprojecten van A tot Z.

Wat houdt de functie precies in?

In de vroege ochtend ben jij op de bouwplaats aanwezig om het werk op te starten. Je neemt de planning door met de uitvoerder en stuurt de transporteurs aan. Als het werk loopt, dan rijd je nog even door naar een volgend project in uitvoering. Aan het einde van de ochtend arriveer je op kantoor in Heerhugowaard. In overleg met Regioverantwoordelijken Martien en Bob start je nieuwe projecten op, maak je transportplanningen rond en maak je de administratie tiptop in orde. Wanneer het kan ga je in de middag nog even langs een werk, want jij wilt altijd weten wat buiten gebeurt!

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij woonachtig in Noord-Holland en klinkt dit als de perfecte werkdag voor jou? Solliciteer dan vandaag nog! Stuur een CV met motivatie naar Wendy Stolwijk via vacature@grondbalans.nl of gebruik het online sollicitatieformulier.

Tot aan de koffie!

 

VACATURE INGEVULD

Neem contact met ons op

Samen mooie projecten maken!