Home » Nieuws » Tijdelijk handelingskader PFAS aan Tweede Kamer aangeboden

Nieuws afbeelding

Tijdelijk handelingskader PFAS aan Tweede Kamer aangeboden

Vandaag heeft de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat het geactualiseerde tijdelijk handelingskader PFAS aangeboden aan de voorzitter van de Tweede Kamer. In deze geactualiseerde versie van het handelingskader zijn de normen voor hergebruik van grond met PFAS flink verruimd. Hierdoor is het o.a. weer mogelijk om onder oppervlaktewater grond toe te passen, ook al bevat het een lage concentratie PFAS.

Voor inzage in het tijdelijk handelingskader PFAS:
PFAS Tijdelijk handelingskader 2 juli 2020

Grondbalans is al bijna 25 jaar lang actief als specialist in grondstromen. De ruim 25 medewerkers, verspreid over 3 regiokantoren, zijn altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving in relatie tot grond, baggerspecie, bodem en bodemtoepassing. Op zowel nationaal niveau als regionaal en lokaal. Vanuit deze kennis en de jarenlange ervaring, biedt Grondbalans haar opdrachtgevers altijd een passende (regionale) oplossing voor vrijgekomen grondstoffen.

Voor meer informatie over het laatste PFAS nieuws of advies, neem direct contact op de juiste gesprekspartner binnen Grondbalans.

Neem contact met ons op

Samen mooie projecten maken!