ZORGVULDIGE
BODEMTOEPASSING

ÉN DE MEEST ECONOMISCHE EN DUURZAME OPLOSSING

Maak jouw grondproject tot een succes!
Wij beschikken over alle expertises die te maken hebben met grondstromen. Grondverbetering, landophoging, een grondwal (geluidswal, zichtwal, …), inrichting van terreinen en plassen, bouwputten, spoorwerken en parkeergarages: wij adviseren en begeleiden! Ook voor opslag van grond en baggerspecie bieden wij de meest passende en duurzame oplossingen.

SPECIALIST IN GRONDSTROMEN

Onze kennis en ervaring zetten wij om in praktische en duurzame oplossingen voor alle soorten en kwaliteiten grond en grondtoepassingen. We weten precies wat er speelt in de wereld van grond- en bodembeheer en zijn continu op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. We blijven projecten optimaliseren en helpen jou aan de beste, onafhankelijke oplossing.

Neem contact met ons op
Project afbeelding

PROJECTREALISATIE

Van onderzoek en advies naar voorbereiding en uitvoering: wij regelen het. We coördineren het transport met onze logistieke partners en verzorgen alle nodige documenten, registraties en rapportages. Je hebt dus één aanspreekpunt en bespaart zowel tijd als geld. Hoe eerder we betrokken worden, hoe meer we het verschil kunnen maken.

Neem contact met ons op
Project afbeelding
Project afbeelding

VRAAG EN AANBOD

Sinds onze oprichting in 1997 bemiddelen wij tussen vraag en aanbod van grond en baggerspecie. Onze kennisintensieve netwerkorganisatie met vele partners maakt ons uniek. Hierdoor komen we met slimme oplossingen en kunnen we grond tegen een gunstig tarief leveren en afvoeren. Altijd op het gewenste moment en volgens afspraak.

Project afbeelding

GRONDBANKEN

Vrijgekomen partijen grond proberen wij direct te hergebruiken. Helaas kan dit niet altijd. Doordat we beschikken over een landelijk netwerk van grondbanken kunnen we altijd alle grond innemen (ook met spoed). Indien nodig wordt de grond hier bewerkt en vervolgens hoogwaardig hergebruikt.

BAGGERSTROMEN

Ons specialistisch team ‘Baggerbalans’ beschikt over verregaande lokale marktkennis en kennis van wet- en regelgeving als het gaat om baggerstromen. Hierdoor kunnen wij altijd voorzien in een juiste oplossing voor vrijgekomen baggerspecie. Wij bemiddelen, beheren, coördineren en certificeren.

Meer informatie
Project afbeelding