Home » Nieuws » Grondbalans bouwt verder!

Nieuws afbeelding

Grondbalans bouwt verder!

Grondbalans heeft een belangrijke stap gezet in het voortzetten en uitbouwen van haar bedrijfsmissie: ‘Bodem voor toekomstige generaties’. Recent heeft een herstructurering plaatsgevonden om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Deze herstructurering omvat de toetreding van zes regiomanagers en een directeur als nieuwe aandeelhouders.

De huidige aandeelhouder, Linda Dudink, blijft betrokken bij het bedrijf en zal samen met de nieuwe aandeelhouders werken aan het verder versterken van de basis voor groei en ontwikkeling. Hierdoor blijft Grondbalans opereren als een zelfstandig bedrijf in grondbemiddeling, een van de grote krachten van de inmiddels 27-jarige onderneming.

De nieuwe, huidige aandeelhouders van Grondbalans zijn (zie foto, van links naar rechts): Erik Streng, Bob Schotten, Dirkjan Reijersen van Buuren, Linda Dudink, Edwin van Venetiën, Joris van den Pol, Martien Bos en Roald Brink. In hun dagelijks functioneren als regiomanager of directeur vinden geen wijzigingen plaats, zij blijven ieder actief betrokken bij de projecten en samenwerkingen.

Neem contact met ons op

Samen mooie projecten maken!